TODAY, AT THE YEAR OF 2017, THERE IS NO LIVING MAN ON THE EARTH, WHO HAS STEPPED ON THE MOON, Rest İn Peace Gene Cernan

Ramazan Bayramı'nın tüm inananlara huzur, barış, özgürlük ve sıhhat getirmeye vesile olmasını, bu kutsal zaman diliminin, yanlışların düzeltilmesi, küskünlüklerin giderilmesi ile iyiliğin yücelmesini sağlamasını dilerim.

kurtarıcı ve kurucu, benzersiz lider Atatürk'ü minnet ile milletçe anıyoruz

Now Available!!!

10 KASIM 2018

MÜJDE!!! MÜJDE!!

1 Nisan 2017'den beri bu sitede tekrar paylaşım yapabilir vaziyetteyim...

Saygı ile,

Sevgi ile,

Hasret ile anıyoruz.

Zaferi hak etmenin gururunu, Türk olmanın övüncünü hissedebildiğimiz bu günü bizlere armağan eden Ata'mız ve ecdadımızın ruhları şâd olsun inşallah.

19 Mayıs 2018

19 Mayıs'ı kutlanabilir kılan, Türk Milleti'nin karakterine şanlı bir tarih dahleden şehit/gazi tüm Ata'mıza saygı ve sevgi ile selam olsun.

Vatanımızın, anayurdumuzun, Anadolu'nun işgalci ve istilacılardan ayıklanıp, temizlenip arındığı ve yeni/güvenli/özgür/bağımsız yarınlara Türk oluşumuzla gurur, onur, övünç ve kıvanç duyarak yürümeye başladığımız gün; 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Now Available!!!

Başarmayı öğretmek için seferber olmuş tüm öğretmenlerimize 24 KASIM 2018 Öğretmenler Günü vesilesi ile teşekkür ediyorum.

Öğrenmeyi bile kendilerinden öğrendiğimiz öğretmenlerimize saygı, hürmet ve sevgilerimi sunuyorum.

İyi ki varsınız.

10 Kasım 2017

Şeref, zafer, özgürlük... bağımsızlık, beraberlik, yenilik... onur, gurur, düstur... ilke, gelenek, gelecek... yasa, kanun, güvence... tercih, hürriyet, sebep... ana, baba, evlat, kardeş... vicdan, çağdaş, seçenek... aile, millet, vatan... Bayrak, toprak, hayat...

Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun TÜRKİYE

                                                              29 Ekim 2018

Now Available!!!

Nice News!!! Nice News!!!

ı'm able of posting on this web site again since the beginning of the April 2017

From this point, due to the theme (content, reason etc.) of the published work called "Notes about the Constitution", i came to sense that it's proper for me to not share more of my private life issues (concerns, thoughts, memories etc.) at this stage.

Thank you for your understanding.

It's 11:47 PM (23:47)      20 January 2017                    Istanbul                 Bahadir Gezer


Basılıp yayınlanan "Notes about the Constitution" adlı eserin konusu (içeriği, anlamı, manâsı vb.) sebebiyle, bu noktadan itibaren artık özel hayatım ile ilgili mevzuları (düşünceler, endişeler, hatıralar vs.) süregeldiği biçimde paylaşmamam gerekliliğinin hasıl olduğu kanaatine vardım.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

S&S (Saygı Sevgi)

23:51                 20 Ocak 2017                                  İstanbul                        Bahadır Gezer

SİTE İLE İLGİLİ DUYURU:www.bahadirgezer.blog sitesinin sayfaları genellikle yavaş açılıyor. Video ve fotoğraf yüklemeleri uzun vakit alıyor. Maalesef doğrudur. Daha hızlı çalışabilecek sörvırlar falan ek bütçe gerektiriyor. Velâkin bu teknik anlamda oldukça amatör bir site. Anasayfa'da söylendiği gibi "90'ların web dizayn teknikleri kullanılarak yapılmaya çabalanan bir çalışma. O sebeple lütfen sayfaların açılması için sabır edip bekleyiniz.    

2018

Ramazan Ayı'nın tüm Âlem'e ve inananlara huzur, sağlık, mutluluk getirmesini ve imanın haz ve haklı gururunu her kula tattırmasını dilerim. Tutulan oruçlar, edilen dualar kabul olur inşallah.

Mübarek Ramazan Ayı cümle İslam ve İnsanlık Alemi'ne, varlığımız, bilincimiz ve duygularımıza; huzur, dinginlik, mutluluk, heyecan ile birlik, dirlik, beraberlik getirsin inşallah.

Day to feel proud about, 4th of July; happy Independence Day America; You will never walk alone...

Now Available!!!

It takes two w≡ks to cancel an account on Facebook. You know.

Facebook hesabı silme işlemi 2 hafta sürüyor. Haberdarsın.

Merry Christmas and Happy New Year to everyone

Herkese mutlu noeller ve huzur dolu yeni yıllar

Now Available!!!

Now Available!!!

Now Available!!!

Tüm İslam Âlemi, Türk Dünyası ve herkesin Ramazan Bayramı kutlu ve mutlu olsun inşallah. Bu kutsal ve mübarek günlerde herkese keyif, huzur, sukûnet dolu birliktelikler dilerim.

!!! ŞU ANDA "BİR TÜRK'DEN" ADLI KISA BİR METİN ELİMDE MEVCUT. iSTEYENLER, İLGİ DUYANLAR, HABERDAR OLMAYI DİLEYENLERE E-POSTA YOLUYLA GÖNDEREBİLİRİM. !!! bahadirgezer@hotmail.com

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm sahiplerince, coşku, mutluluk ve sağlık ile kutlanmasını dilerim.

Hey kids, there’s an official Kids Dayin the international and recognized states. It’s 23th of April… So if you want to have a drone that goes up to space, this is the logical day to demand for it. Even the prime minister of Turkey is 9 years old this day. For one day though…